Søk nå!
Jorden rundt

Jorden Rundt med Gateway

På Jorden rundt! starter du ved et av våre fem studiesenter, og legger opp reiserute derfra. Resten av semesteret oppholder du deg ved de av våre studiesteder som frister deg mest: Valget er ditt! Paris, Cape Town, Los Angeles, New York eller Bali... Fem steder med hver sin unike karakter, som garantert vil gi deg et nytt syn på verden. Som Gateway-student er du ikke alene. Du møter andre studenter som planlegger å gjøre det samme som deg, slik at dere kan reise sammen og støtte hverandre i en studiehverdag utenom det vanlige. Alle studentene deltar på minst tre samlinger i løpet av semesteret. På disse samlingene tilbyr vi både hjelp til studier og videre reiseplanlegging. På fagretninger som er populære, kommer i tillegg undervisningspakker hvor du får en grundigere faglig oppfølgning på veien mot eksamen. Og det er enkelt! Vi samarbeider med Kilroy Travels. Sammen med dem kan du legge opp en rute som er skreddersydd for dine ønsker om steder du vil oppleve. Kilroy vil i størst mulig grad legge til rette for at flest mulig reiser sammen, hvis du ønsker det.

HvA KOSTER DET?

Å melde seg opp på Jorden rundt! koster kr. 24 000 + et adm. gebyr på kr. 800. I denne prisen inngår følgende:

- Informasjon og veiledning i forbindelse med oppmelding til relevante nettstudier og søknad til Lånekassen.

- Deltagelse på tre samlinger i løpet av semesteret hvor du møter andre studenter og hvor du får hjelp med studieteknikk og reiseplanlegging.

- Innkvartering og utflukter under de tre seminarene.

- Spesialpriser på utvalgte aktiviteter og bosteder ved våre destinasjoner og andre globale hotspots.

- Kanskje viktigst av alt: Du blir med i Gateway-miljøet og får anledning til å reise og studere sammen med andre studenter som vil akkurat det samme som deg.


Fagpakke:

For populære fagretninger som Exphil og Exfac, Påbygg og Økonomi på BI tilbyr vi også en fagpakke som består av tre seminar à 10 dager i forlengelsen av fellessamlingene. Slik står du ikke alene faglig under semesteret, men får veiledning hele veien mot eksamen. Fagpakken koster kr. 15 000 og inneholder:

- Tre seminar à 10 dager med studieveileder spesialisert innen faget.

- Oppfølgning under hele semesteret av studieveileder med mulighet for å stille faglige spørsmål når du er på reisefot.


HvORDAN ER PROGRAMMET LAGT OPP?

Alle som melder seg opp til programmet Jorden rundt! velger en av våre faste baser som startpunkt. Du velger selv hvor du vil delta på de neste samlingene. Hvordan du legger opp reiseruten mellom samlingene, og om du velger Fagpakken med faglig oppfølgning i tillegg, er opp til deg. Under finner du en oversikt over fellessamlingene:

Første samling i januar / august: Du starter semesteret på Bali, hvor du blir mottatt og hvor du bor sammen med de andre i to uker.

Andre samling i mars / oktober: Du drar videre til LA, hvor du tas i mot og tilbringer de neste to ukene.

Tredje samling i april / november: Vi avslutter semesteret med en samling i Paris, før du drar videre, hjem eller til et valgfritt sted i Europa. Eksamen finner sted enten i Norge eller på nett avhengig av studiet du velger.

Vi hjelper deg i planleggingen i forkant av semesteret, og er tilstede under semesteret for hjelp og assistanse.