Søk nå!
Om Gateway

Om Gateway

Gateway er en privat organisasjon som siden 1993 har samarbeidet med både norske og utenlandske utdanningsinstitusjoner om å tilby spennende studieprogram i utlandet. Gateway ble startet i Norge, men har i dag sitt hovedkontor i New York. Siden begynnelsen har mer enn 20 000 studenter valgt Gateway som døråpner til et semester i utlandet etter videregående skole.

Utdanning er noe som vi i Gateway brenner for. Et studieopphold i utlandet bidrar til å gjøre verden mer forståelig for flere og på sikt et litt bedre sted å være for alle ved at studentene vokser på læringen og opplevelsene. Vi er stolte av programmene våre som skjer i samarbeid med anerkjente institusjoner. Vi har tilbud både for studenter som ønsker et lærerikt friår i utlandet og for de som ønsker å fortsette lengre studier i utlandet eller dra på utveksling fra studiene i Norge. Alle våre studier gir studiepoeng og støtte fra Lånekassen.

Vår visjon

Gateway sin visjon er at utenlandsstudier skal være tilgjengelige for alle, ved å tilby unge karrierefokuserte, nysgjerrige og eventyrlystne studenter en enkel og sikker måte å oppfylle drømmen om en reise til utlandet på. Studenten skal bruke mest mulig tid på læring og opplevelse ved at vi tar oss av organiseringen, og legger opp til et opphold som utruster studentene til senere viktige livsvalg innen studier og karriere.

Gateway - et enkelt valg

Gateway er et enkelt valg for studenter og deres familier hvis man ønsker et trygt og enkelt alternativ for å studere i utlandet. Vi har holdt på siden 1993 og vet at det i prinsippet er tre ting som gjelder. Høy faglig kvalitet, trygghet for student og familie hvis noe skulle skje og en ramme rundt studiene som gir studenten mulighet for virkelig å kunne ha det morsomt, få venner og gjøre det meste ut av tiden som student i utlandet. På de fleste studiene våre har vi løpende opptak og studenten kan melde seg på opptil noen måneder før studiestart. Det holder å sende inn en søknad via siden vår, så kontakter vi deg med den informasjonen du trenger. Vi er der for studenten på stedet hele veien frem til studieslutt