Søk nå!
Historie

Historie

“Hvis du er gal nok til å starte et program på Bali, så skal jeg være gal nok til å bli din foreleser.” Dette er hva Professor Arne Næss svarte da Petter Sørum, grunnleggeren av Gateway, spurte Arne om å reise til Bali for å forelese for en liten gjeng med norske studenter tilbake i 1993. Professor Næss reiste til Bali og grunnlaget for Gateway var lagt.
Siden den tid har mer enn 20 000 norske reist og studert med Gateway. Exphil og Exfac er fortsatt en del av vår portefølje som i dag spenner over 30 programmer på fem studiesteder. Gateway tilbød lenge norske høgskolestudier i utlandet i samarbeid med norske institusjoner. Siden 2014 har vi blitt enda mer internasjonale ved å tilby norske studenter muligheten til å ta studier ved lokale institusjoner på de stedene vi holder til.
Vår visjon er fortsatt den samme. At utenlandsstudier skal være tilgjengelige for alle, ved å tilby unge karrierefokuserte, nysgjerrige og eventyrlystne studenter en enkel og sikker måte å oppfylle drømmen om en reise til utlandet på. Studenten skal bruke mest mulig tid på læring og opplevelse ved at vi tar oss av organiseringen, og legger opp til et opphold som utruster studentene til senere viktige livsvalg innen studier og karriere.