Søk nå!
BI – ØKONOMISTUDIER PÅ BALI

BI – ØKONOMISTUDIER PÅ BALI

Vurderer du å ta en økonomiutdanning på BI, men har lyst på et friår i utlandet først? Hvorfor ikke kombinere det? Som nettstudent ved BI har du en glimrende anledning til å ta økonomifag samtidig som du får et semester på Bali. På den måten får du testet ut om økonomi er riktig vei å gå samtidig som du får et etterlengtet avbrekk med sol, surfing og morsomme opplevelser. Nettstudiene til BI gir i tillegg studiepoeng som ofte kan bygges inn i en bachelorgrad senere. Alle nettstudentene våre følger Gateway Balis 5-trinnsstrategi for vellykkede nettstudier og blir en del av et sosialt og læreriktstudiemiljø. Du får tett veiledning underveis, og vi tilbyr et ekstra undervisningsseminar for alle som ønsker det. Utenom skoletid inviterer vi deg med på sosiale arrangementer og morsomme aktiviteter og sørger for at du får mest ut av tiden din på Bali!

Om studiet

Du står fritt til å velge blant alle studieprogrammene og enkeltkursene til BI, men hvis du ikke har studert økonomi tidligere, anbefaler vi studiet Markedsøkonom. Dette er et populært nettstudium blant studentene våre, noe som vil si at du får mange studenter å jobbe sammen med. Studiet består av totalt åtte kurs og gir til sammen 60 studiepoeng. Du velger selv om du vil fullføre hele årsenheten eller kun ta fire av kursene over ett semester på Bali.

HVA KOSTER BI-STUDIER PÅ BALI?

Studieavgift BI

Markedsøkonomistudiet til BI koster 29 300 kr per semester.  I løpet av semesteret tilbyr BI to samlinger i Oslo, men disse er frivillige. For å gi deg et enda bedre alternativ på Bali, organiserer Gateway samlinger over to sammenhengende uker hvor du får oppfølging og veiledning fra en erfaren økonom og foreleser. Samlingen er et ekstratilbud til studentene våre, og prisen på kr. 5000 kommer i tillegg til studieavgiften til BI.


Programavgift Gateway

Programavgiften for ett semester (inntil 4 måneder) med Gateway Bali er 20-36 000 kr., avhengig av hvordan du velger å bo.

Programavigften inkluderer:

  • Opphold på studenthotellet Puri Saron hele semesteret, eller på studiesenteret vårt som eies av samme gruppen
  • Tilgang til lesesal med alle fasiliteter inkludert høyhastighets-internett
  • Oppfølging og veiledning fra studieveilederen din
  • Sosiale arrangementer og aktiviteter i regi av Gateway Bali

Reise, forsikring og mat under oppholdet er ikke inkludert i programavgiften.


Støtte fra Lånekassen

BI sine nettstudier gir deg rett til stipend og lån fra Lånekassen,og du kan få utbetalt ca. 80 000 kr per semester. Av disse blir ca. 50 000 utbetalt ved semesterstart, mens det resterende beløpet blir fordelt på månedlige utbetalinger gjennom semesteret. Les mer om støtte fra Lånekassen på www.lanekassen.no