Søk nå!
PERSONLIG TRENER PÅ BALI

PERSONLIG TRENER PÅ BALI

Er du glad i å trene og liker å motivere andre? Kanskje du har lyst til å bli personlig trener, men drømmer om å bo en stund i utlandet først? En PT-utdanning med Gateway Bali lar deg gjøre begge deler samtidig. Ta et semester med sol, surfing og studier, og gå rett ut i jobb når du kommer tilbake til Norge! Nordmenn kjøper PT-timer som aldri før, så behovet for personlige trenere har aldri vært større. «Vi klarer faktisk ikke å få tak i nok PT-er til å dekke etterspørselen», uttalte daglig leder i Sats Elixia, Bjørn Maaseide, til Dagens Næringsliv i juni 2016. Sats Elixia har nå behov for 350 nye trenere – og du kan bli en av dem.

Gateway-opplevelsen

Gateway har utdannet personlige trenere på Bali siden 2003, og har med mange års erfaring utviklet en PT-utdanning med svært høy kvalitet. Faglig leder for utdanningen, Martin Staxrud, har bakgrunn fra Idrettshøyskolen og Olympiatoppen. PT-studiet vårt går over ett semester og tilbys i samarbeid med lokalt universitet. Utdanningen gir credits tilsvarende 30 norske studiepoeng i tillegg til EHFA-sertifisering som PT.

HVA KOSTER PT-UTDANNING PÅ BALI

Programavgift Gateway

Programavgiften for ett semester (inntil 4 måneder) med Gateway Bali er fra 52-63 100 kr., avhengig av hvordan du velger å bo.

Programavgiften inkluderer:

  • Registreringsavgift til lokalt universitetet.
  • Undervisning av foreleser fra lokalt universitet på engelsk
  • Samlinger over to sammenhengende uker hvor du får oppfølging og veiledning fra en EHFA-godkjent trener og foreleser
  • Opphold på studenthotellet Puri Saron hele semesteret, eller på studiesenteret vårt som eies av samme gruppen
  • Tilgang til lesesal med alle fasiliteter inkludert høyhastighets-internett
  • Oppfølging og veiledning fra studieveilederen din
  • Sosiale arrangementer og aktiviteter i regi av Gateway Bali
Reise, forsikring og mat under oppholdet er ikke inkludert iprogramavgiften


Støtte fra Lånekassen

Studiet gir deg rett til stipend og lån fra Lånekassen, og du kan få utbetalt ca. 80 000 kr per semester. Av disse blir ca. 50 000 utbetalt ved semesterstart, mens det resterende beløpet blirfordelt på månedlige utbetalinger gjennom semesteret. Les mer om støtte fra Lånekassen på www.lanekassen.no