Søk nå!
Gateway Education
PRIVATIST – TA OPP FAG PÅ BALI

PRIVATIST – TA OPP FAG PÅ BALI

Må du ta opp noen fag for å få generell studiekompetanse(Påbygg), eller vil du forbedre snittet ditt for å komme inn på den utdanningen du ønsker? Drømmer du deg samtidig bort til sol, hvite strender og et avbrekk fra den vante skolehverdagen hjemme i Norge? Med Gateway Bali trenger du ikke velge mellom deilige solfylte avbrekk og studieprogresjon. Ta et semester eller to på idylliske Bali mens du tar fagene du mangler fra videregående! Som privatist hos oss får du tett oppfølging og veiledning, og vi sørger for at du både når studiemålene dine og har en opplevelsesrik og morsom tid på Bali.

Gateway-opplevelsen

For å ta opp fag som privatist med Gateway Bali, melder du deg opp som nettstudent gjennom VGS online. Der får du hjelp av veiledere til å finne den fagkombinasjonen du trenger, enten du vil ta fag du mangler, fag du vil forbedre eller yrkesfaglig påbygging. På Bali guider erfarne lærere deg gjennom studiene med forelesninger og veiledningstimer både over nett og på studiestedet vårt. Vi har alle et mål for øyet: at du skal nå utdanningsmålet ditt.

Om studiet

Studiet går over ett semester, og du velger selv om du ønsker å studere i vår- eller høstsemesteret. Oppholdet på Bali varer i ca 10 uker, og resten av tiden studerer du hjemmefra – et par uker før utenlandsoppholdet, og et par uker etter. For høstsemesteret er det oppstart på Bali den første uka i september, mens det for vårsemesteret er oppstart den første uka i januar. Hvis du ønsker å forlenge oppholdet ditt på Bali, har du mulighet til å komme før den offisielle oppstarten. Hvis du forlenger oppholdet, kommer det et tillegg i prisen for å kunne benytte fasilitetene til Gateway Bali.
Læreplanen for det enkelte fag er satt av Utdanningsdirektoratet, og alle fag avsluttes med én eller flere eksamener mot slutten av semesteret. I fag med skriftlig eksamen er det felles eksamensdatoer og samme oppgavesett for alle landets privatister, mens det i muntlige fag gis individuelle oppgaver og tidspunkter. Klikk her for å lese mer om eksamen.

AKADEMISK PARTNER - VGS ONLINE

Gateway Bali tilbyr undervisningsopplegg for privatister i samarbeid med VGS Online. Den nye skolen spesialiserer seg utelukkende på nettstudier, og undervisningsoppleggene er satt sammen av lærere og rådgivere som har lang erfaring med undervisning av privatister – både i klasserom og på nett. I tillegg til undervisningsopplegget på nett, tilbyr Gateway tilgang til lærere og rådgivere på studieplassen på Bali. Den sammenlagte kompetansen til VGS Online og Gateway gjør at vi kan tilby elevene våre et sterkt og effektivt faglig program, i sosiale og trygge rammer.
Gateway mener at de viktigste forutsetningene for gode faglige prestasjoner er tilgang til kunnskapsrike og pedagogiske lærere, et variert og strukturert undervisningsopplegg og et positivt og sosialt læringsmiljø – og det er nettopp dette vi tilbyr studentene våre på Bali.

HVA KOSTER DET Å TA OPP FAG PÅ BALI?

Studieavgift VGS Online

For å regne ut den eksakte prisen for semesteret ditt på Bali, må vi vite hvilke fag du skal ta. Dette avgjør den enkelte elev i samråd med VGS Online sine rådgivere etter opptak hos oss. Under følger en oppdatert oversikt over de ulike fagprisene hos VGS Online samt et eksempel som synliggjør både støtten og cirkapriser på de kjente kostnadene du vil ha. I tillegg til studieavgiften til VGS Online kommer en eksamensavgift på 1000 kr per fag.

FAG PRIS % AV FULLT SEMESTER
Norsk VG 1- VG 3 17 300 93%
Historie VG 2 - VG 3 10 300 40%
Matte 1 + 2 P 14 900 54%
Naturfag Vg1 11 900 33 %
Samfunnsfag VG 1 4 900 20%
Engelsk VG 1 7 600 33%
Kroppsøving 6 900* 40%
Programfag språk- og samfunnsfaglig programområde 8 900 33%
Programfag realfaglig programområde 13 700 33%
Fremmedspråk 12 300 54%

**særskilt pris for Gateway sine elever grunnet utvidet praktisk del i undervisningen

Programavgift Gateway

Til Gateway betaler du en programavgift på kr 36 000 per semester.

Programavgiften dekker:

  • Hotellopphold i inntil 4 måneder på studenthotellet Puri Saron
  • Tilgang til lesesal med alle fasiliteter inkludert høyhastighets-internett
  • Oppfølging og veiledning fra studieveilederen din
  • Sosiale arrangementer og aktiviteter i regi av Gateway Bali

Reise, forsikring og mat under oppholdet inngår ikke i programavgiften.


Støtte fra Lånekassen

Studietilbudet er støttet av Lånekassen. Studenter som oppfyller Lånekassens betingelser, får ca. 50 000 kr i generell støtte, som kan benyttes til reise, opphold og levekostnader. I tillegg kan du få skolepengelån på opptil ca. 30 000 kr, men beløpet varierer avhengig av hvilke fag du tar og hvor mye du må betale i skolepenger til VGS Online.

Ca. 50 000 kr blir utbetalt ved semesterstart, og det resterende beløpet blir fordelt på månedlige utbetalinger i løpet av semesteret.