Søk nå!
FOTOSTUDIE I CAPE TOWN

FOTOSTUDIE I CAPE TOWN

Drømmer du om å bli fotograf, eller har du ganske enkelt bare lyst til å lære hvordan du kan ta fine bilder samtidig som du opplever verden? Da finnes det ikke et bedre sted å studere fotografi enn i de spektakulære omgivelsene i Sør-Afrika! Cape Town er full av interessante og vakre kontraster – både naturlige, menneskeskapte og menneskelige – og fotoobjektene står nærmest i kø. Du trenger ikke gå lenger enn ut av universitetsdøra for å starte fotograferingen. Campusen din ligger nemlig i flotte omgivelser ved den kjente fjellformasjonen Table Mountain. Med Gateway Cape Town blir du dessuten en del av et sosialt og morsomt studentmiljø, og når du og medstudentene dine ikke er på skolen, sørger vi for at dere får oppleve det aller beste av Cape Town!

Programmet er lagt opp som et årsstudie over to semestre, men du kan eventuelt velge å bare ta ett semester, som en del av et friår eller som utvekslingssemester som en del av en Bachelorgrad du allerede er i gang med.

Om studiet

Fotostudiet tilbys via Gateways akademiske partner Cape Peninsula University of Technology og består av både praktiske og teoretiske fag. I løpet av studiet lærer du blant annet teknikker og grunnprinsipper for å jobbe med bilder innen både trykte og digitale medier. Du velger selv om du ønsker å følge hele årsstudiet, eller ta halvparten av fagene enten på vår- eller høstsemesteret. Årsstudiet tilsvarer førsteåret av en bachelor i fotografi, og det er dermed også mulig å fortsette fotostudiene etter det første året. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om semester- eller bachelorstudiet i fotografi.

Årsstudiet er sammensatt av følgende fag:
Emner Credits Tilsvarende norske studiepoeng
Applied Photography 1 78 39
Theory of Photography 1 18 9
Visual Communication 1 12 6
Professional Practice 1 12 6

HVA KOSTER FOTOSTUDIET I CAPE TOWN?

Programprisen for et semester er 54 000 kr. Prisen inkluderer:

  • Skoleavgift
  • Henting på flyplassen
  • Lokal helseforsikring
  • Transport ved helgeutflukter
  • Diverse utflukter i løpet av oppholdet
  • Transport til flyplassen ved hjemreise

Lån og stipend

Lånekassen støtter med inntil 72 000 NOK i maksimalt lån og stipend per semester.