Søk nå!
MILJØLEDELSE I CAPE TOWN

MILJØLEDELSE I CAPE TOWN

Er du opptatt av miljøet? Ønsker du en jobb hvor du virkelig kan gjøre en forskjell og påvirke fremtiden positivt? Miljøledelse har aldri vært mer aktuelt, og kunnskapen du tilegner deg gjennom et studium i miljøledelse er ettertraktet på tvers av mange ulike bransjer. Forbrukere blir mer og mer miljøbevisste, og for å opprettholde konkurransedyktigheten blir det stadig viktigere for kommersielle bedrifter å utvikle sterke miljøprofiler. Klimaengasjementet vokser stadig, og det brukes store ressurser på forskning rundt hvordan menneskets fotavtrykk påvirker kloden vår. Og omgitt av den vakre og unike naturen i Sør-Afrika, vil du garantert få ekstra inspirasjon til arbeidet med å bevare miljøet!

Programmet er lagt opp som et årsstudie over to semestre, men du kan eventuelt velge å bare ta ett semester, som en del av et friår eller som utvekslingssemester som en del av en Bachelorgrad du allerede er i gang med.

Om studiet

Studiet i miljøledelse tilbys via Gateways akademiske partner Cape Peninsula University of Technology. I løpet av studiet får du den faglige tyngden du trenger til å jobbe med blant annet miljørett, turisme, miljøprofilering, fjernmåling og miljøkonsekvensanalyse. Du velger selv om du ønsker å følge hele årsstudiet, eller ta halvparten av fagene enten på vår- eller høstsemesteret. Årsstudiet tilsvarer førsteåret av en bachelor i miljøledelse, og det er dermed også mulig å fortsette med miljøledelse etter det første året. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om semester- eller bachelorstudiet i miljøledelse.

Årsstudiet er sammensatt av følgende fag:
Emner Credits Tilsvarende norske studiepoeng
Communication Skills 1 10, 2 5,1
Environmental Mangement 9 4, 5
Environmental Res. Ecosystem Ecology 1 9 4, 5
Geology 1 12 6
Calculations and Statistics 1 12 6
Computer skills 1 6 3

HVA KOSTER MILJØLEDELSESTUDIET I CAPE TOWN?

Programprisen for ett semester er 54 000 kr. Prisen inkluderer:

  • Skoleavgift
  • Henting på flyplassen
  • Lokal helseforsikring
  • Transport ved helgeutflukter
  • Diverse utflukter i løpet av oppholdet
  • Transport til flyplassen ved hjemreise

Lån og stipend

Lånekassen støtter med inntil 72 000 NOK i maksimalt lån og stipend per semester.