Søk nå!
Gateway Education
PERSONLIG TRENER I LOS ANGELES

PERSONLIG TRENER I LOS ANGELES

Liker du å trene og er flink til å motivere andre? Drømmer du om å studere i USA? Har du en interesse for helse og livsstil? Hvis svaret er ja på minst ett av disse spørsmålene, så har vi studiet for deg. Los Angeles er byen for alle som vil utdanne seg som personlig trener – det er nemlig her de fleste nye trendene innen fitness, kosthold og livsstil utvikles. I fantastiske omgivelser får du muligheten til å pushe deg selv og lære hvordan du kan hjelpe andre til en sunnere og bedre hverdag. Med bakgrunn fra LA er du en attraktiv jobbsøker, både i Norge og i utlandet. Mange drømmer om å ha personlig trener, og behovet for sertifiserte trenere vokser jevnlig.

Programmet går over ett semester, enten høst eller vår. Du kan enten ta det som en del av et friår eller hvis du allerede er igang med en Bachelorgrad i Norge, kan du søke om å få emnene som inngår i programmet godkjent som et utvekslingssemester.

Om studiet

Du studerer på Santa Monica College sin hovedcampus. Her får du en rekke fag som forbereder deg på yrket Personlig Trener. I løpet av semesteret vil du ta 15 credits (tilsvarende 30 studiepoeng) over ett semester hentet fra 2. året til vår samarbeidspartner Santa Monica College. I tillegg har du muligheten til å ta en sertifiseringseksamen via ACE Fitness og få en sertifisering som personlig trener.

HVOR MYE KOSTER DET Å BLI PERSONLIG TRENER I LOS ANGELES?

Programmet koster $17 695. Inkludert i denne programavgiften er;

  • Studieavgift for semesteret
  • Helseforsikring
  • Innkvartering i delt leilighet med andre Gatewaystudenter
  • Busskort for Santa Monica
  • Transport fra flyplassen til Gatewayleilighetene Bedriftsbesøk
  • Besøk til ulike lokale muséer/institusjoner
  • Nettverkingseventer/Workshops

Bøker og læremateriell er ikke inkludert i programavgiften, og du må regne med å bruke opp til $600 per semester for dette.

Du kan lese mer om kostnadene ved å klikke deg inn her.

Lån og stipend

Lånekassen støtter med inntil 110 000 NOK i maksimalt lån og stipend.

Viktige datoer

Viktige datoer for høstsemesteret 2017:

Søknadsfrist: 1. juni 2017

Betalingsfrist andre delbetaling: 15. juli 2017

Betalingsfrist tredje og siste delbetaling: 1. august 2017

Oppstart: Dato kommer

Siste skoledag: 19. desember 2017

Siste dag i Gatewayleiligheten: 21. desember 2017

Viktige datoer for vårsemesteret 2018:

Søknadsfrist: 1. November 2017

Betalingsfrist andre delbetaling: 15. desember 2017

Betalingsfrist tredje og siste delbetaling: 1. januar 2018

Oppstart: Dato kommer

Siste skoledag: Dato kommer

Siste dag i Gateway-leiligheten: Dato kommer

Emnebeskrivelser

INTRODUKSJON TIL TRENINGS-FYSIOLOGI (KIN PE 3)

Dette faget gir deg en introduksjon til prinsippene innenfor treningsfysiologi. Klassen vil ta for seg emner relatert til trening og sportslig performance. Du vil lære mer om overførsel av energi og bruk av energien, ernæring og måling av menneskelig perfomance relatert til en sunn livsstil.

ACHIEVING LIFETIME FITNESS (KIN PE2)

Dette faget er todelt mellom teori og praksis. Den praktiske delen foregår i ett av skolens treningsrom, mens teoridelen er i klasserom. Du vil lære mer om utholdenhetstrening, egenvektstrening og styrketrening. Denne klassen er designet for lære studenten om fordelene med fysisk aktivitet i hverdagen, og vil også fokusere på å sette opp individuelle treningsprogram.

INTRODUKSJON TIL ERNÆRING (NUTR1)

Ernæring, anatomi, fysiologi og psykologi blir alle satt i sammenheng med velvære og hvordan man kan unngå sykdom. Vitenskapelig informasjon og prinsipper legger grunnsteinen for evaluering av konsepter innenfor sunn ernæring og hvordan implementere dette i dagliglivet.

INTRODUKSJON TIL BEVEGELSESLÆRE (PRO CR10)

Denne klassen lærer studenten mer om historien, filosofien og omfanget av arbeid innenfor bevegelseslære. Klassen inkluderer også grundig gjennomgang av krav til yrket og hvordan man forbereder seg på arbeidslivet.

PERSONLIG TRENER (PRO CR 25)

Denne klassen forbereder deg på selve PT-eksamen som du tar via vår samarbeidspartner ACE Fitness. Dette er en klasse som går grundig til verks innenfor flere viktige aspekter av personlig trener-yrket, kroppen, treningslære, kosthold, anatomi med mer. Du lærer å sette sammen treningsprogram, hvordan du hjelper klienten din best mulig, hvilke treningsformer som passer for hvilke klienter og hvordan kroppen er bygd opp.