Søk nå!
Gateway Education
FASHION MERCHANDISING I NEW YORK

FASHION MERCHANDISING I NEW YORK

Drømmer du om en karriere innen moteindustrien? Da er det ikke noe mer passende sted å studere i enn verdens motehovedstad New York City. Mote er en global industri og designere, produsenter og forhandlere fra hele verden samarbeider om å designe, produsere og selge klær, sko og tilbehør. Næringen er en av de mest voksende og lønnsomme i verden. En bachelorgrad innen Fashion Merchandising gir deg ferdigheter og kunnskap som vil hjelpe deg videre i karrieren innenfor moteindustrien.

Karrieremuligheter

Fashion Merchandising er en voksende industri. Bureau of Labor Statistics i USA rapporterer at jobber innen Fashion Merchandising forventes å stige 21-35 prosent det neste tiåret.

HVA KOSTER DET Å STUDERE FASHION MERCHANDISING I NEW YORK?

Studieprogrammet koster $19 000 for ett semester. Programavgiften inkluderer:

  • Studieavgift
  • Innkvartering på Manhattan i Gramercy House
  • Lærerike bedriftsbesøk
  • Utflukter og sosiale arrangementer

OM STUDIET:

Studiet tilbys ved Long Island University Brooklyn. Du blir tatt opp som bachelorstudent ved LIU Brooklyn og tar 12 credits per semester som er en normal arbeidsmengde for studenter på undergraduate-nivå i USA. Du vil ta emner innen Fashion Merchandising, emnene som tilbys vil variere fra semester til semester og vil bli annonsert i god tid før semesterstart og oppmelding til skolen.

LÅN OG STIPEND

Lånekassen støtter med inntil 120 000 NOK i maksimalt lån og stipend.