Søk nå!
Gateway Education
MARKEDSFØRING I NEW YORK

MARKEDSFØRING I NEW YORK

Er du interessert i å lære om behovene til forbrukere og hva som gjør at vi velger ett produkt fremfor et annet? Ønsker du å forstå hvorfor det er slik at noen bedrifter lykkes og andre ikke? Start på en bachelorgrad i markedsføring ved LIU! Studiet omfatter blant annet analyse av forbrukeratferd, og utvikling og effektiv markedsføring av produkter, ideer og bedrifter. Du vil få mulighet til å integrere teori og praksis gjennom bruk av case-studier og prosjekter og vil bruke New York City som utvidet klasserom.

Karrieremuligheter

Med en bachelorgrad i markedsføring kvalifiserer du til et bredt spekter av karrieremuligheter. Mange jobber innen produktledelse, reklame og PR eller salg. Ifølge Bureau of Labor Statistics i USA, er jobber innen PR, markedsundersøkelser og eventplanlegging områder som er i vekst.

HVA KOSTER DET Å STUDERE MARKEDSFØRING I NEW YORK?

Studieprogrammet koster $19 000 for ett semester. Programavgiften inkluderer:

  • Studieavgift
  • Innkvartering på Manhattan i Gramercy House
  • Lærerike bedriftsbesøk
  • Utflukter og sosiale arrangementer

OM STUDIET:

Studiet tilbys ved Long Island University Brooklyn.Du blir tatt opp som bachelorstudent ved LIU Brooklyn og tar 12 credits per semester som er en normal arbeidsmengde for studenter på undergraduate-nivå i USA. Du vil ta emner innen markedsføring, emnene som tilbys vil variere fra semester til semester og vil bli annonsert i god tid før semesterstart og oppmelding til skolen.

LÅN OG STIPEND:

Lånekassen støtter med inntil 120 000 NOK i maksimalt lån og stipend.