Søk nå!
FRANSK OG INTERNASJONALE STUDIER I PARIS

FRANSK OG INTERNASJONALE STUDIER I PARIS

Hvis du vil lære mer om globale spørsmål og sammenhenger og samtidig lære fransk i Paris, så er Fransk og internasjonale studier perfekt for deg! Studiet gir deg blant annet bakgrunn for å forstå hvordan ulike kulturer er bygget opp, og hvordan dette virker inn på bedrifter og organisasjoner innenfor større politiske og økonomiske trender. Du blir utfordret til å tenke kritisk og reflektere over spennende globale spørsmål og sammenhenger. Etter studiet har du et enda bedre grunnlag for å forstå, kommunisere med og jobbe sammen med mennesker med en annen bakgrunn enn deg selv – noe som er en stor fordel på CV-en i dagens globale verden og arbeidsmarked.

Om studiet

Fransk og internasjonale studier med Gateway Paris kombinerer franskopplæring med emner fra bachelorgraden påhandelshøyskolen Novancia Campus ESCP. Franskopplæringen er delt inn i to nivåer, og du blir plassert i en av gruppene basert på forkunnskapene dine. Du kan selv velge om du vil ta de andre emnene på engelsk eller fransk. Studiet er støttet av Lånekassen, og du får 30 studiepoeng når du består semesteret. Programmet går på høstsemesteret, og siden det er et begrenset antall plasser bør du melde deg opp så fort som mulig. Les mer om innholdet i studiet i emnebeskrivelsene, og du finner mer praktisk informasjon i menyen.
Paris Gap year french internation study
PARIS
Gateway hjelper deg med oppmeldingen,søknadsprosessen og andre praktiske spørsmål du måtte ha. I løpet av oppholdet tilbyr vi en rekke utflukter og sammenkomster, så du blir godt kjent med både byen og de andre studentene. Og er det noe du trenger hjelp med mens du er her, er det bare å ta kontakt med veilederen din.

Gateway-opplevelsen

Paris Gap year french internation study
PARIS
På Fransk og internasjonale studier kommer du rett inn på en fransk campus med både norske, franske og internasjonalestudenter. Studentene organiserer en rekke arrangementer, i tillegg inviterer Gateway til et rikt program utenom skoletid. Hver uke er vi ute og oppdager en ny side av Paris, både faglig og sosialt. Hvert semester drar vi også på en helgetur for å oppdage en annen del av Frankrike. Utfluktene er som regel inkludert i programavgiften. Under semesteret er vår ansatte der for deg hvis noe skulle oppstå, og vi rådgiver deg gjerne om videre studiemuligheter. Flere av studentene velger hvert semester å bli igjen i Frankrike. Det er mye enklere etter et studie med oss, da kjenner du både stedet og menneskene!

Hva skjer etter studiet?

Når du har bestått eksamen, får du en karakterutskrift som viser at du har gjennomført 30 studiepoeng. Hvis du senere vil ta en grad innen språk, business, samfunnsfag eller humanistiske fag, kan du søke om å få studiepoengene godkjent i graden. Vi hjelper deg med hvordan du skal gå frem, enten du fortsetter studiene i Frankrikeeller begynner på en grad i Norge. Og er du usikker på hva du skal studere videre, gir vi deg gjerne råd og veiledning.

Hva koster Fransk og internasjonalestudier?

Et semester på Novancia Campus ESCP i Paris går over fire måneder og koster 9 000 € / ca. 82 000 kr. Lånekassen støtter med opptil ca. 95 000 kr (forbehold om valutakurs). Du kan lese mer detaljert om kostnader på budsjettsiden vår.
Programavgiften inkluderer:
  • Studieavgift for semesteret med all undervisning og eksamener inkludert
  • Hjelp til å finne en bolig som passer dine ønsker og behov
  • Pensumbøker
  • Henting på flyplassen ved ankomst
  • Assistanse under hele oppholdet
  • En helgetur til et annet sted i Frankrike
  • Ukentlige besøk til ulike lokale museer og kulturelle begivenheter

Viktige datoer

Høst 2018

Søknadsfrist: 15. juli 2018

Semesterstart: 30. august 2018

Semesterslutt: 21. desember 2018