Søk nå!
FRANSK OG KOMMUNIKASJON I PARIS

FRANSK OG KOMMUNIKASJON I PARIS

Har du lyst til å studere i utlandet, lære fransk, og har en interesse for kommunikasjon? Da er dette studiet for deg! Kommunikasjon er en del av alt vi gjør. Det handler om hvordan vi forholder oss til andre mennesker, hvordan vi bygger relasjoner og får frem et budskap. I semesterstudiet Fransk og kommunikasjon lærer du både fransk - som nybegynner eller viderekommen - og om kommunikasjonsfaglige verktøy, kommunikasjonsstrategier og effektiv bedriftskommunikasjon. Som utenlandsstudent får du i tillegg opplæring i tverrkulturell kommunikasjon, og lærer også fransk. Studiet gir deg et godt grunnlag for å kommunisere med den fransktalende verden, både privat og i arbeidslivet.

Om studiet

Studiet Fransk og kommunikasjon gir studentene mulighet til å kombinere studier i fransk med emner fra kommunikasjonsfaget. Emnene er hentet fra bachelorgrad i kommunikasjon på Novancia Campus ESCP, og studiet gir deg 30 norske studiepoeng. Franskstudiene er delt inn i to nivåer, og du blir plassert i en av gruppene basert på forkunnskapene dine. Du velger selv om du vil ta kommunikasjonsfagene på engelsk eller fransk. Dette studiet går på vårsemesteret, og det er begrenset antall plasser. Du finner mer praktisk informasjon i menyen.
Gateway hjelper deg med oppmeldingen, søknadsprosessen og andre praktiske spørsmål du måtte ha. I løpet av oppholdet tilbyr vi en rekke utflukter og sammenkomster, så du blir godt kjent med både byen og de andre studentene. Og er det noe du trenger hjelp med mens du er her, er det bare å ta kontakt med veilederen din.
Paris Gapyear French business communication
I Paris bruker studentene byen og skaper sin egen hverdag.

Gateway-opplevelsen

Paris Gapyear French business communication
PARIS
På Fransk og kommunikasjon kommer du rett inn på en fransk campus med både norske, franske og internasjonale studenter. Studentene organiserer en rekke arrangementer, i tillegg invitererGateway til et rikt program utenom skoletid. Hver uke er vi ute ogoppdager en ny side av Paris, både faglig og sosialt. Hvert semester drar vi også på en helgetur for å oppdage en annen del av Frankrike. Utfluktene er som regel inkludert i programavgiften. Under semesteret er vår ansatte der for deg hvis noe skulle oppstå, og vi rådgiver deg gjerne om videre studiemuligheter. Flere av studentene velger hvert semester å bli igjen i Frankrike. Det er mye enklere etter et studie med oss, da kjenner du både stedet og menneskene!

Hva skjer etter studiet?

Når du har bestått eksamen, får du en karakterutskrift som viser at du har gjennomført 30 studiepoeng innenfransk språk og kommunikasjon. Hvis du senere vil ta en grad innen språk, business, samfunnsfag eller humanistiske fag, kan du søke om å få studiepoengene godkjent i graden. Vi hjelper deg med hvordan du skal gå frem, enten du fortsetter studiene i Frankrike eller begynner på en grad i Norge. Og er du usikker på hva du skal studere videre, gir vi deg gjerne råd og veiledning.

Hva koster Fransk og kommunikasjon?

Et semester på Novancia Campus ESCP i Paris går over fire måneder og koster 9 000 € / ca. 82 000 kr. Lånekassen støtter med opptil ca. 95 000 kr(forbehold om valutakurs). Du kan lese mer detaljert om kostnader på budsjettsiden vår.
Programavgiften inkluderer:
  • Studieavgift for semesteret med all undervisning og eksamener inkludert
  • Hjelp til å finne en bolig som passer dine ønsker og behov
  • Pensumbøker
  • Henting på flyplassen ved ankomst
  • Assistanse under hele oppholdet
  • En helgetur til et annet sted i Frankrike
  • Ukentlige besøk til ulike lokale museer og kulturelle begivenheter

Viktige datoer

Vår 2018

Søknadsfrist: 15. januar 2017

Semesterstart: 29. januar 2018

Semesterslutt: 31. mai 2018