Søk nå!
Studier på engelsk

Studier på engelsk

Prøv ett semester i utlandet

Utenlandsstudier gir unike erfaringer og er et garantert pluss på CVen. Men hvordan er det egentlig å starte en flerårig bachelor langt hjemmefra, ordne alt selv og bosette seg alene på et ukjent sted? Eller er du blant dem som ønsker å få mest mulig ut av friåret før du begynner på drømmestudiet her i Norge? Til studenter som kontakter oss og er i tvil om de skal starte en hel grad eller ta et friår, sier vi: “ja takk, begge deler”! Begynn en bachelorgrad i utlandet og se om stedet eller programmet gir mersmak. Etter ett semester med oss er ikke studiestedet ukjent lenger, og du er heller ikke alene. Du vil i alle tilfeller sitte igjen med kunnskap om livet på studiestedet, bedre språkkunnskaper og en innsikt i hvordan studier fungerer i utlandet. For ikke å glemme venner for livet som åpner mulighetene for å jobbe og leve internasjonalt senere.

Om studiene

Det å studere i utlandet er en fantastisk anledning til å ta fagkombinasjoner som kanskje ikke finnes i Norge. Gateway har etablert samarbeid med lokale universiteter hvor vi gir deg en smak av det er å være student i utlandet. Du blir tatt opp som Bachelorstudent, men binder deg kun for ett semester. Det betyr at det er mulig å fortsette studiene i Norge etter det ene semesteret i utlandet, hvis du ønsker det.

Gateway-opplevelsen

Som student hos Gateway kommer du rett inn i en studiehverdag i et miljø med både norske og internasjonale studenter. Slik møter du mennesker som gir deg en ny forståelse av hvordan verden henger sammen. Både skolen du studerer ved og Gateway legger opp til et rikt program utenom skoletid. Hvert studiested har sine unike sider, vårt mål er at du får mest mulig ut av det første semesteret i utlandet. Vi hjelper deg fra du melder deg opp, til du står med din nye romnøkkelen i hånden. Under semesteret er vår Director der for deg hvis noe skulle oppstå, og vi rådgiver deg gjerne om videre studiemuligheter. Utenlandsk utdanning er det vi kan! Vi er stolte av programmene vi tilbyr, og vi ser at studentene våre vokser på erfaringene de får. Etter ett semester med oss vil verden virke mindre og mulighetene større.